Telegraaf: FC Twente met nieuwe trainer terug naar de Eredivisie, Pusic vertrekt

Telegraaf: FC Twente met nieuwe trainer terug naar de Eredivisie, Pusic vertrekt

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 16:37di 07-05-2019 om 16:37

Marino Pusic gaat, ondanks een doorlopend contract, niet met FC Twente de Eredivisie in, meldt De Telegraaf dinsdagmiddag. De geboren Bosniër heeft het slechte nieuws vernomen tijdens een evaluatie aan het einde van het seizoen.

Pusic nam vorig seizoen tot twee keer toe op interimbasis de honneurs waar, na het ontslag van René Hake en van Gertjan Verbeek. Na de degradatie stond hij op eigen benen en liet hij FC Twente na één jaar terugkeren in de Eredivisie: na een 0-0 tegen Jong AZ op Tweede Paasdag was het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie een feit. Desondanks mag hij niet aanblijven: zaakwaarnemer Hakim Slimani gaat met FC Twente in gesprek over de afwikkeling van het contract van zijn cliënt, meldt de ochtendkrant.

Het nieuws uit Enschede komt niet bepaald uit de lucht vallen. De Telegraaf schreef in april al dat de evaluatie na afloop van het seizoen nadelig uit zou pakken voor Pusic. Hans Kraay junior liet vrijdagavond, voordat FC Twente het seizoen afsloot tegen SC Cambuur, al weten dat de trainer 'honderd procent zeker' niet voor de groep zal staan komend seizoen. Wie de trainer op moet gaan volgen, is nog onduidelijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Terecht dat Pusic plaats moet maken?

(872 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws