Medische update Tottenham: definitief streep door naam van Sanchez

Medische update Tottenham: definitief streep door naam van Sanchez

07-05-2019 17:24
50

Tottenham Hotspur kan in de return tegen Ajax definitief niet beschikken over Davinson Sanchez. De oud-Ajacied was een vraagteken, maar de club heeft laten weten dat hij niet beschikbaar is voor de return in de Johan Cruijff Arena.

De Londenaren moeten in Amsterdam een 1-0 achterstand zien goed te maken. Sanchez stond in de heenwedstrijd nog in de basis bij Spurs, maar liep afgelopen weekend een blessure op tegen Bournemouth. Hij kan niet spelen tegen Ajax.

Jan Vertonghen viel in de heenwedstrijd geblesseerd uit, maar lijkt de return wel te kunnen spelen. De verdediger traint gewoon mee. Hij draagt nog wel een gezichtsmasker om zijn neus te beschermen, maar lijkt inzetbaar. De Londenaren missen verder Harry Kane, Erik Lamela, Harry Winks en Serge Aurier. Heung-Min Son is er voor de return wel weer bij.

Bij Ajax lijkt iedereen fit, al liet Erik ten Hag op de persconferentie wel weten dat er nog een klein vraagteken staat achter de naam van David Neres. De Braziliaan kwam niet geheel ongeschonden uit de bekerfinale. "David traint zo meteen. Ik ga ervan uit dan hij kan spelen, maar met hem houd ik een slag om de arm", aldus Ten Hag eerder.