Ten Hag beseft: 'De grootste wedstrijd ooit van Ajax in de Johan Cruijff Arena'

Ten Hag beseft: 'De grootste wedstrijd ooit van Ajax in de Johan Cruijff Arena'

07-05-2019 19:11
111

Ajax staat voor zijn belangrijkste wedstrijd ooit in de Johan Cruijff Arena. Dat is de boodschap van trainer Erik ten Hag voorafgaand aan het duel met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League.

"We zijn gretig. Iedereen weet waar het om gaat. Dit wordt de grootste wedstrijd voor Ajax ooit in de Johan Cruijff Arena", vertelt Ten Hag op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. Dat Tottenham negen van zijn laatste tien uitduels niet wist te winnen, zegt hem niets. Ook de 0-1 overwinning in Londen, betekent volgens Ten Hag niet dat Ajax in een zetel zit.

Wedden

Meer odds

"We moeten die wedstrijd winnen. Daar richten we ons op. We hebben vorige week de uitgoal gemaakt en zelfs gewonnen, maar het is weer 0-0 en zo gaan we die wedstrijd ook in", aldus Ten Hag, die stelt dat zijn ploeg wederom grenzen moet verleggen. "Je speelt tegen een Premier League-ploeg. Dan is de intensiteit even wat anders."

"Maar dit team heeft het in zich om zich gedurende de wedstrijd aan te passen en in een hoger niveau mee te gaan. We moeten laten zien dat we vorige week weer een stap hebben gezet", besluit de oefenmeester. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is woensdag om 21.00 uur.