'Een half jaar gratis groente en fruit in ruil voor kaarten voor Ajax - Tottenham'

'Een half jaar gratis groente en fruit in ruil voor kaarten voor Ajax - Tottenham'

07-05-2019 21:18
15

Groenteboer Edward Kors uit Heemstede heeft er veel voor over om samen met zijn zoontje de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur te bezoeken. In ruil voor twee kaartjes biedt hij een half jaar lang gratis groente en fruit aan.

"We willen zó graag naar die wedstrijd. De kaarten op de zwarte markt zijn eigenlijk onbetaalbaar. Daar gaan we niet aan beginnen", zegt hij tegen Hart van Nederland. "We hebben in de aanbieding een half jaar groente en fruit tegen inlevering van twee kaarten voor Ajax - Tottenham."

"We zijn druk zoekende. Het leeft heel erg bij de mensen, maar we hebben ze nog niet. Mijn zoontje appte me vanochtend al even: pap, heb je al kaartjes? Maar helaas moest ik hem teleurstellen: papa is hard aan het werk, ik doe mijn best!"

Edward is ervan overtuigd dat Ajax zich woensdag gaat plaatsen voor de Champions League-finale. "Dat zou helemaal geweldig zijn. Ik weet zeker dat Ajax het gaat redden en we naar Madrid (waar de finale wordt gespeeld, red.) gaan. Hoeveel ik dáár voor over heb? Een jaar lang gratis groente en fruit. We pakken ze, dat Tottenham."