Emotionele Wijnaldum: 'Ik was heel boos op de manager dat ik op de bank zat'

Emotionele Wijnaldum: 'Ik was heel boos op de manager dat ik op de bank zat'

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 23:35di 07-05-2019 om 23:35

Een emotionele Georginio Wijnaldum gaf na afloop van Liverpool - Barcelona (4-0) toe dat hij allesbehalve te spreken over zijn reservebeurt in de return van de halve finale Champions League. Na rust kwam hij alsnog binnen de lijnen en eiste de Oranje-international een absolute hoofdrol op met twee goals.

"Dit is ongelooflijk. We hadden er vertrouwen in dat we thuis vier goals konden maken en met 4-0 konden winnen. Mensen van buitenaf twijfelden aan ons. Maar we hebben opnieuw laten zien dat alles mogelijk is in voetbal en hebben 4-0 gewonnen", aldus Wijnaldum direct na afloop van de thriller op Anfield.

De Oranje-international gaf toe dat hij na afloop emotioneel was. "Ja heel emotioneel, omdat ik heel boos op de manager was dat ik op de bank moest beginnen. Toen ik het veld inkwam, wilde ik het team helpen. Ik ben blij dat ik dat heb kunnen doen met twee goals. Overall was het een uitstekende teamprestatie."

Liverpool presteerde dinsdagavond het onmogelijke door een 3-0 achterstand tegen FC Barcelona goed te maken. Zodoende speelt Liverpool op 1 juni de tweede Champions League-finale op rij. De tegenstander in die finale wordt woensdagavond bekend. Ajax verdedigt in de Johan Cruijff Arena een 1-0 voorsprong.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws