Wijnaldum gevraagd naar voorkeur: 'Ajax? Eh... dat maakt mij niet uit'

Wijnaldum gevraagd naar voorkeur: 'Ajax? Eh... dat maakt mij niet uit'

08-05-2019 01:11 Laatste update: 01:11
24

Georginio Wijnaldum heeft geen voorkeur voor een tegenstander in de finale van de Champions League. De middenvelder van Liverpool stelt dat het hem niet uitmaakt tegen wie The Reds het op 1 juni in Madrid op moeten nemen.

De middenvelder kreeg na de onwaarschijnlijke comeback tegen Barcelona de vraag of hij een voorkeur heeft voor Ajax. "Eh... dat maakt mij niet uit. Who cares? We zien het wel." De Oranje-international begon op de bank in de return van de halve finale, maar was met twee goals als invaller goud waard voor Liverpool.

Voor Liverpool betekent het de tweede Champions League-finale op rij. Vorig seizoen verloren The Reds de finale van Real Madrid. "We werken al hard vanaf het moment dat ik hier kwam. Voor die tijd al, want toen speelden ze de Europa League-finale. Het is nu tijd om 'm te winnen. Hopelijk kunnen we het nu flikken."

De middenvelder kon nog altijd maar moeilijk bevatten dat Liverpool erin geslaagd was een comeback te realiseren. "We zijn erin geslaagd vier goals te maken en hebben niks tegengekregen. Dat is er gebeurd. Ik heb nog steeds iet van: wow! Het is ongelooflijk. Ik heb geen woorden om het te beschrijven."