Vermoedelijke opstelling: 'Vraagteken' Neres speelt, wel Veltman, geen Mazraoui

Vermoedelijke opstelling: 'Vraagteken' Neres speelt, wel Veltman, geen Mazraoui

08-05-2019 07:07 Laatste update: 09:13
71

Ajax lijkt Tottenham Hotspur woensdagavond tegemoet te treden met dezelfde opstelling als in het heenduel. Joël Veltman lijkt als rechtsback dus wederom de voorkeur te krijgen boven Noussair Mazraoui, verwacht het Algemeen Dagblad.

De Marokkaans international begon tijdens de bekerfinale tegen Willem II als controlerende middenvelder in plaats van Lasse Schöne, die woensdagavond echter terug lijkt te keren. Ook Rasmus Kristensen en Klaas-Jan Huntelaar kregen in De Kuip een kans in de basis, maar zullen zich naar verwachting tevreden moeten stellen met een reserverol.

Dusan Tadic zal, net als in de vorige Europese wedstrijden, vermoedelijk in de punt van de aanval starten. Achter de naam van David Neres stond nog een vraagteken, liet trainer Erik ten Hag dinsdagmiddag weten tijdens de persconferentie. De Braziliaan was niet zonder kleerscheuren uit de bekerfinale gekomen, maar lijkt 'gewoon' te kunnen starten.

Ajax en Tottenham Hotspur gaan vanaf 21.00 uur strijden om een plek in de Champions League-finale. De Amsterdammers hebben een 1-0 voorsprong meegenomen uit Noord-Londen.

De vermoedelijke opstelling van het AD: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic, Neres.