VI: AC Milan speelt vast in op aanstaand ontslag en noteert naam Van Bommel

VI: AC Milan speelt vast in op aanstaand ontslag en noteert naam Van Bommel

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 12:12wo 08-05-2019 om 12:12

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 12:29wo 08-05-2019 om 12:29

Mark van Bommel staat op een trainers-shortlist van AC Milan. Dat meldt Voetbal International woensdag. Vorige week dook in Italië het gerucht op dat Milan de huidig trainer van PSV ziet als een mogelijke kandidaat om Gennaro Gattuso op te volgen. 

Alles wijst erop dat voormalig middenvelder Gattuso bezig is aan zijn laatste weken in San Siro. Milan staat op de vijfde plaats en dreigt na opnieuw een teleurstellend seizoen deelname aan het nieuwe Champions League-seizoen mis te lopen. Italiaanse media verwachten dat Gattuso hoe dan ook binnenkort te horen krijgt dat hij moet vertrekken. 

VI weet dat Milan achter de schermen al enige tijd bezig is met de zoektocht naar een nieuwe coach. De Amerikaanse eigenaren van de Serie A-grootmacht zouden scouts de opdracht hebben gegeven om een shortlist samen te stellen met daarop trainers die goed bij het DNA van de club passen. 

Van Bommel kwam tussen 2011 en 2012 uit voor Milan. Sinds afgelopen zomer is hij trainer van PSV. Van Bommel, die in het geruchtencircuit óók gelinkt wordt aan Bayern München, heeft in het Philips Stadion een contract tot medio 2021. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Milan interessant voor Van Bommel?

(4061 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws