'Huilende Messi achtergelaten door spelersbus; clash met fans op vliegveld'

'Huilende Messi achtergelaten door spelersbus; clash met fans op vliegveld'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 15:27wo 08-05-2019 om 15:27

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 15:50wo 08-05-2019 om 15:50

Na de onthutsende uitschakeling in de halve finale van de Champions League heeft Lionel Messi dinsdagavond tranen met tuiten gehuild in het stadion van Liverpool. Dat melden Britse en Spaanse media. 

Messi en consorten werden op Anfield met 4-0 afgedroogd door Liverpool - en dus plaatsten The Reds zich, na een eerdere 3-0 nederlaag tijdens het heenduel, voor de finale van het miljardenbal. Onder meer The Guardian weet dat een zwaar gefrustreerde Messi het na afloop in de kleedkamer niet droog heeft gehouden. De Argentijnse superster was hevig geëmotioneerd. 

Messi moest zich snel na de wedstrijd melden voor een dopingcontrole. In alle chaos vertrok de spelersbus van Barcelona even later naar het John Lennon Airport in Liverpool, zónder de aanvoerder. 

Messi voegde zich daarna op eigen houtje bij zijn teamgenoten op het vliegveld. Daar kreeg hij het, zo melden diverse Spaanse media, aan de stok met een paar woeste Barça-fans. De supporters richtten hun woede op de Argentijn. Onduidelijk is in hoeverre de confrontatie met Messi uit de hand is gelopen. 

Woensdagavond staat de tweede halve finale van de Champions League op het programma. Ajax ontvangt Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff Arena. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie treft Liverpool op 1 juni in de finale?

(11951 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws