Ontslag in Keuken Kampioen Divisie: Alflen per direct op non-actief gesteld

Ontslag in Keuken Kampioen Divisie: Alflen per direct op non-actief gesteld

08-05-2019 15:42 Laatste update: 15:52
27

Rob Alflen is per direct op non-actief gesteld door Helmond Sport. Dat meldt de Brabantse Keuken Kampioen Divisie-formatie woensdag via de officiële kanalen. Helmond Sport heeft het slechtste seizoen uit de clubhistorie achter de rug. 

'Het bestuur en de directie van Helmond Sport zijn na een evaluatie van het afgelopen seizoen tot de conclusie gekomen dat er geen vertrouwensbasis is om het nieuwe seizoen met de huidige trainer Alflen in te gaan', valt te lezen in een statement op de website van de club

Wedden

Meer odds

Helmond Sport meldt verder dat de club 'met Alflen in gesprek is om de samenwerking te beëindigen. In dit kader zijn Helmond Sport en Alflen overeengekomen dat hij per direct op non-actief wordt gesteld.'

Alflen, eerder hoofdtrainer van FC Utrecht, werd aan het begin van dit seizoen aangesteld in Helmond. Hij signeerde in april een tweejarig contract. Helmond eindigde dit seizoen op de laatste plaats. Er werden liefst 24 nederlagen geleden. 

Dinsdag nam ook de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie afscheid van z'n trainer. Marino Pusic kreeg zijn congé bij FC Twente.