Bosvelt: 'Feyenoord heeft me gevraagd, maar het budget was 17.000 euro'

Bosvelt: 'Feyenoord heeft me gevraagd, maar het budget was 17.000 euro'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 16:26wo 08-05-2019 om 16:26

Een overstap naar Feyenoord is niet aan de orde voor Paul Bosvelt. De voormalig middenvelder van de Rotterdamse grootmacht zegt dat bij YouTube-show Met Andy in de Auto. Bosvelt is momenteel technisch manager van Go Ahead Eagles. 

Andy van der Meyde, host van de show, wilde graag van Bosvelt weten of hij een functie in De Kuip ambieert. "Iedereen begint elke keer weer over Feyenoord, maar ik ziet hier hartstikke goed", doelt de oud-international op zijn huidige club. En wat als Feyenoord zich meldt? "Dan zou ik ook gewoon blijven."

"In het begin heeft Feyenoord me wel gevraagd, maar: ik woon in Deventer en het budget was 17.000 euro. Dan moest ik met de fiets om wat over te houden. Als je iets wil, dan moet je ook serieuze plannen hebben. Dat kwam op mij niet echt serieus over."

Een functie in de staf van de nieuwe Feyenoord-trainer Jaap Stam is niet aan de orde. "Ik ben wel prima met Jaap, maar hij heeft Said Bakkati als zijn rechterhand. Daar werkt hij al lang mee samen, hij heeft een klik met hem."

Bekijk het laatste nieuws