Ajax maakt gebaar en nodigt alle Eredivisie-directies uit voor return tegen Spurs

Ajax maakt gebaar en nodigt alle Eredivisie-directies uit voor return tegen Spurs

08-05-2019 17:58
107

De hele Eredivisie zit woensdagavond in de Johan Cruijff Arena. Ajax heeft alle directies van de zeventien andere clubs uitgenodigd voor de kraker in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur.

Dat meldt De Telegraaf woensdag. Op de uitnodiging werd enthousiast gereageerd. De directies komen nagenoeg allemaal en krijgen een plekje op de hoofdtribune van de Johan Cruijff Arena. 'We moeten het in de Eredivisie met elkaar doen', is volgens de ochtendkrant de boodschap van Ajax achter de invitatie.

Wedden

Meer odds

De geste van Ajax moet 'volgens betrokkenen' los worden gezien van het verplaatsen van speelronde 33 naar woensdag 15 mei. Het besluit van de KNVB riep veel weerstand op, maar de voetbalbond kon niet anders. Ajax zou voor het heenduel met Tottenham in Londen minder dan de verplichte 48 uur rust krijgen.

Ajax was officieel geen partij bij de rigoureuze maatregel, maar besloot volgens De Telegraaf 'in het kader van de collectiviteitsgedachte alle clubs uit te nodigen voor het mogelijke spektakelstuk van woensdagavond'. Ajax en Spurs trappen om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena.