Real Madrid en Adidas schudden elkaar de hand: Wij zijn trots

Real Madrid en Adidas schudden elkaar de hand: "Wij zijn trots"

08-05-2019 22:09 Laatste update: 22:12
5

Real Madrid en spirtsponsor Adidas gaan langer met elkaar door, maken de Madrilenen woensdagavond bekend via de officiële kanalen. De Duitse sportartikelengigant heeft zichzelf tot de zomer van 2028 aan De Koninklijke verbonden.

Real Madrid en Adidas gaan op voor hun vijfde en zesde lustrum: de samenwerking tussen beide partijen startte in 1998. Volgens voorzitter Florentino Perez is verlengde samenwerking een 'logische stap'. "Real Madrid en Adidas zijn twee van de meest iconische merknamen in de sportwereld", laat hij weten aan de clubsite. "Samen zullen we ervoor zorgen dat Real Madrid zijn leidende positie in de voetbalwereld blijft behouden."

Ook Kasper Rorsted, CEO van Adidas, is meer dan tevreden met de deal. "Wij zijn trots dat we het materiaal voor de teams van Real Madrid kunnen blijven leveren", stelt de Deen. "Real Madrid is zonder twijfel één van de grootste sport franchises ter wereld."

Hoeveel Real Madrid aan de verlengde samenwerking met Adidas over gaat houden, laat men in het midden. El Confidencial sprak onlangs al van een bedrag tussen de 120 en 150 miljoen euro per jaar.