Linssen staat open voor Vitesse-vertrek, Van der Werff weg uit Arnhem

Linssen staat open voor Vitesse-vertrek, Van der Werff weg uit Arnhem

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 13:43do 09-05-2019 om 13:43

Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van Maikel van der Werff (foto). Het contract van de verdediger is door de club niet verlengd. Bryan Linssen staat open voor een transfer.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Van een massale uittocht zal waarschijnlijk geen sprake zijn, maar zeker is wel dat een aantal basisspelers aan z'n afscheidstour bezig is. Martin Odegaard keert terug naar Real Madrid en doelman Eduardo naar Chelsea. Ook Charly Musonda en Jake Clark-Salter gaan terug naar Londen. 

Linssen heeft het volgens Omroep Gelderland 'op zich goed naar zijn zin', maar staat open voor een transfer. "Ik kan nu misschien nog een stap maken en de club kan zou dan nog iets aan mij verdienen. Er zou voor mij belangstelling kunnen zijn na de afgelopen seizoenen", zegt Linssen, die benadrukt dat hij geen vertrekwens heeft ingediend. "Nee, ik heb deze wens intern niet aangegeven. Maar dit is hoe de situatie is."

Vitesse heeft met Roy Beerens, Navarone Foor en Rasmus Thelander ook een aantal spelers dat vaker in actie wil komen. Beerens komt nauwelijks in actie en Foor zat de tweede seizoenshelft steeds vaker op de bank. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws