'Dortmund zit in Johan Cruijff Arena voor Ajax - Spurs en maakt werk van transfer'

'Dortmund zit in Johan Cruijff Arena voor Ajax - Spurs en maakt werk van transfer'

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 17:53do 09-05-2019 om 17:53

Donny van de Beek staat in de concrete belangstelling van Borussia Dortmund. Dat melden Duitse media, waaronder BILD en Ruhr Nachrichten. Van de Beek werd woensdagavond bekeken tijdens Ajax - Tottenham Hotspur.

Dortmund stuurde niet de eerste beste man naar de Johan Cruijff Arena. Michael Zorc, sportief directeur van de Duitse topclub, zat op de tribune om Van de Beek met eigen ogen te aanschouwen. De aanvallende middenvelder vervulde een belangrijke rol bij de twee treffers van Ajax, maar zag vanaf de bank hoe zijn ploeg in de 96ste minuut capituleerde tegen Spurs.

Het bezoek van Zorc aan Ajax komt niet uit de lucht vallen. Dortmund is volgens BILD al een paar weken bezig met de komst van de 22-jarige middenvelder. Inmiddels zou er al een onderhoud hebben plaatsgevonden met de 'adviseurs' van Van de Beek. De zakelijke belangen van de Ajacied worden behartigd door Guido Albers.

De naam van Van de Beek valt de laatste weken regelmatig in het geruchtencircuit. Dortmund werd al eens genoemd, maar ook Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Real Madrid zouden geïnteresseerd zijn. Bij Ajax loopt zijn contract door tot medio 2022. Van de Beek was dit seizoen betrokken bij 26 doelpunten (15 goals, 11 assists) in 47 wedstrijden.

Poll

Zou Dortmund een goede club zijn voor Van de Beek?

(3604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws