'VVV verlengt met stand-in Van Crooij en haalt Unnerstall-opvolger uit Leverkusen'

'VVV verlengt met stand-in Van Crooij en haalt Unnerstall-opvolger uit Leverkusen'

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 18:29do 09-05-2019 om 18:29

Laatste update: donderdag 9 mei 2019 om 18:37do 09-05-2019 om 18:37

VVV-Venlo heeft wederom een doelman uit Duitsland gescout, meldt De Limburger in zijn editie van donderdagochtend. De 32-jarige Thorsten Kirschbaum lijkt de op volger van de naar PSV vertrekkende Lars Unnerstall te moeten worden.

Kirschbaum keepte de afgelopen jaren voor Energie Cottbuss, VfB Stuttgart en 1. FC Nürnberg, maaar is sinds afgelopen zomer reservekeeper bij Peter Bosz' Bayer Leverkusen. De sluitpost, die dit seizoen alleen in de Europa League-wedstrijd tegen AEK Larnaca minuten maakte, beschikt over een aflopend contract en heeft volgens De Limburger al contact gehad met VVV.

Wanneer Kirschbaum eruit komt met de Venlonaren, lijkt hij te mogen concurreren met Delano van Crooij. De broer van PEC Zwolle-aanvaller Vito van Crooij loopt uit zijn contract, maar gaat volgens de lokale ochtendkrant zijn verbintenis met drie jaar verlengen. Van Crooij was de afgelopen twee seizoenen stand-in van Unnerstall: dit seizoen kwam hij alleen tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en de bekerwedstrijd tegen Westlandia in actie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws