'Barcelona én Griezmann gedesillusioneerd na Europese exit: megadeal in de maak'

'Barcelona én Griezmann gedesillusioneerd na Europese exit: megadeal in de maak'

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 21:55do 09-05-2019 om 21:55

FC Barcelona lijkt een nieuwe poging te willen wagen voor Antoine Griezmann. De Fransman werd vorig seizoen al nadrukkelijk gelinkt aan een verhuizing naar Catalonië, maar koos er toen voor om langer bij Atlético Madrid te blijven en zijn contract te verlengen tot medio 2023.

Barça-directeur Eric Abidal heeft echter continu contact gehouden met de zaakwaarnemers van zijn 28-jarige landgenoot, schrijft Le Parisien. Volgens het Franse dagblad hebben de ontwikkelingen van het afgelopen seizoen zowel Griezmann als FC Barcelona op andere gedachten gebracht. Griezmann en Atlético werden in de achtste finales uit het miljardenbal geknikkerd door Juventus: de sterspeler zou toen al hebben overwegen om uit Madrid te vertrekken en lijkt zelfs bereid om salaris in te leveren. Het naderende vertrek van zijn goede vriend Diego Godín lijkt het laatste zetje te zijn.

De dramatische uitschakeling tegen Liverpool heeft volgens Le Parisien voor paniek op de burelen van Camp Nou gezorgd. Barcelona wil zich in drie linies versterken om de selectie een positieve impuls te geven. Met Frenkie de Jong is de gewenste middenvelder al binnen, Matthijs de Ligt moet de verdediging versterken en Griezmann is de gedroomde offensieve aanwinst. De Fransman heeft een clausule in zijn Atlético-contract ter waarde van 120 miljoen euro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws