Zoet wil vertrekken bij PSV: Iedereen weet dat ik weg zou willen

Zoet wil vertrekken bij PSV: "Iedereen weet dat ik weg zou willen"

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 07:22vr 10-05-2019 om 07:22

Laatste update: vrijdag 10 mei 2019 om 08:33vr 10-05-2019 om 08:33

Jeroen Zoet herhaalt dat hij komende zomer een transfer zou willen maken, maar de PSV-doelman is nu totaal niet bezig met een move naar een andere club. Hij richt zich op het slot van de competitie, want PSV kan nog altijd kampioen worden.

"Als het goed is start ik gewoon hier", vertelt Zoet aan de NOS. "Ik heb afgelopen zomer verlengd (tot 2021, red.). Iedereen weet dat ik weg zou willen, maar dat moet ik in deze situatie ook weer opzij schuiven. Mijn persoonlijke ambities staan even aan de zijkant. Dat is voor PSV nu het belangrijkste."

Afgelopen zomer toonden volgens de NOS AS Roma en Everton interesse in Zoet. Mogelijk komt het na dit seizoen alsnog van een mooie stap. "Daar ben ik nu niet mee bezig. Dat is iets voor na dit seizoen. Dan ga ik ernaar kijken. Voor nu is alleen zondag belangrijk. Na zondag is woensdag belangrijk." PSV speelt zondag tegen AZ en woensdag tegen Heracles Almelo.

Met nog twee wedstrijden in de Eredivisie te gaan maakt PSV nog altijd kans op de titel, maar Ajax heeft een beter doelsaldo. Zoet blijft echter dromen. "Het zou fantastisch zijn als we woensdagavond een mooi feestje kunnen vieren."

Poll

Waar ligt de toekomst van Zoet?

(2008 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws