'Geïnteresseerde Vlap ging in op uitnodiging; Heerenveen vraagt acht miljoen euro'

'Geïnteresseerde Vlap ging in op uitnodiging; Heerenveen vraagt acht miljoen euro'

10-05-2019 08:00 Laatste update: 10:46
32

De interesse van Anderlecht in Michel Vlap is zeer serieus. Sterker nog, de middenvelder van sc Heerenveen was zelfs al in België om een bezoek te brengen aan de club uit Brussel.

Dat meldt Het Laatste Nieuws in België. Anderlecht is overtuigd en wil Vlap voor volgend seizoen overnemen van Heerenveen. De middenvelder kreeg een uitnodiging van de club om een competitiewedstrijd te bezoeken en ging daarop in.

Achter de schermen onderhandelt Anderlecht met Heerenveen over de transfersom. De club wil Vlap echter niet voor weinig laten gaan en zet in op acht miljoen euro. Dat is voor Anderlecht momenteel te gortig. De club hoopt dan ook dat Heerenveen wil zakken met de prijs. Vlap is in ieder geval geïnteresseerd in Anderlecht. Zijn contract loopt nog tot 2022.

Isak
Naast Vlap volgt Heerenveen nog een speler uit de Eredivisie. Willem ll-revelatie Alexander Isak (19) is een van de kandidaten om de spitspositie te versterken, zoals donderdag al werd gemeld in Duitsland. Isak heeft naar verluidt concurrentie van Dieumerci Mbokani, spits van Royal Antwerp.