La Gazzetta dello Sport: Napoli wacht op antwoord uit Eindhoven

La Gazzetta dello Sport: Napoli wacht op antwoord uit Eindhoven

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 09:20vr 10-05-2019 om 09:20

Het Italiaanse RAI Sport meldde deze week dat SSC Napoli (voorlopig) afziet van een transfer van Hirving Lozano, maar La Gazzetta dello Sport laat een ander geluid horen. PSV zou een aanbieding van de Italiaanse club hebben ontvangen.

Volgens La Gazzetta is een transfer van Lozano naar Napoli allesbehalve voorbij en wacht voorzitter Aurelio de Laurentiis op een antwoord uit Eindhoven. De club wil Lozano binnenhengelen voor andere clubs zich met de speler bezig gaan houden, want Napoli is zeker niet de enige club die de aanvaller wil hebben.

La Gazzetta schrijft dat PSV geen haast heeft en rustig afwacht. De Eindhovenaren sluiten niet uit dat er komende zomer ook aanbiedingen uit andere landen komen en zijn niet van plan om het aanbod van Napoli meteen te accepteren.

Overigens is het nog maar de vraag in hoeverre de schorsing van Mino Raiola, die Lozano begeleidt, invloed heeft op een eventuele transfer naar Italië. De spelersmakelaar is voor drie maanden geschorst vanwege een obscure deal rond oud-PSV'er Gianluca Scamacca naar Eindhoven. Dat betekent dat Raiola zich drie maanden lang niet bezig mag houden met transfers op de Italiaanse markt. Die schorsing staat tot 9 augustus. Raiola gaat in beroep. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws