Vertrek bij Vitesse niet uitgesloten: 'Ook ik wil een avontuur maken'

Vertrek bij Vitesse niet uitgesloten: 'Ook ik wil een avontuur maken'

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 15:40vr 10-05-2019 om 15:40

Laatste update: vrijdag 10 mei 2019 om 15:42vr 10-05-2019 om 15:42

Navarone Foor staat open voor een vertrek bij Vitesse. Dat laat de middenvelder van de Arnhemmers weten in gesprek met Omroep Gelderland.

Volgens de omroep wil Foor er niet te veel over zeggen, maar is duidelijk dat hij iets anders wil. "Ik denk dat iedereen wel een stap wil maken en dat geldt ook voor mij. Alleen komt dat wel. Ik focus mij nu op de wedstrijden en de rest is bijzaak", aldus Foor tegen Omroep Gelderland. "Ik focus mij nu op de wedstrijden. Maar ook ik wil een avontuur maken."

Foor staat sinds 2016 onder contract bij Vitesse, dat hem transfervrij overnam van NEC. Zijn huidige contract loopt tot medio 2020. Het is dus nog maar de vraag of hij dat contract gaat uitdienen. Foor lijkt er vooral van te balen dat hij niet zeker is van een basisplek. "Ik speelde gelukkig weer tegen Ajax en dat was heerlijk. Maar er zijn ook wedstrijden geweest dat ik er niet in stond. Dat is klote, maar dan kun je alleen nog maar harder trainen", zzegt hij daarover.

Volgens Foor is zijn situatie vergelijkbaar met die van Bryan Linssen, die ook een vertrekwens heeft maar wel een doorlopend contract heeft. "Ik kan ook nog wel wat jaren mee. Natuurlijk wil ik ook wel eens verder kijken en vind ik het ook mooi om een avontuur te maken."

Foor kwam dit seizoen in 28 competitiewedstrijden in actie. Daarin was hij goed voor vijf goals en vier assists.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws