Stam weg bij PEC: Wat dat betreft ben ik blij dat hij naar Feyenoord gaat

Stam weg bij PEC: "Wat dat betreft ben ik blij dat hij naar Feyenoord gaat"

10-05-2019 16:29
8

Als het aan Clint Leemans ligt, staat Maurice Steijn volgend seizoen aan het roer bij PEC Zwolle. De 23-jarige middenvelder werkte eerder met succes samen met de huidige trainer van VVV-Venlo.

Steijn geldt in Zwolle als de belangrijkste kandidaat om Jaap Stam, die na een half jaar verkast naar Feyenoord, op te volgen. "Het zou een leuk weerzien zijn met mijn oude trainer. Ik heb goeie tijden gehad met hem, we zijn kampioen geworden. Ik zou zijn komst toejuichen", reageert Leemans in gesprek met RTV Oost.

Wedden

Meer odds

De middenvelder is fan van Steijn. "Hij kan heel goed met mensen omgaan. Hij voelt heel goed aan hoe hij spelers moet benaderen", vindt hij. "Voor hem ga je door het vuur. Ik denk dat het een trainer is die we goed kunnen gebruiken."

Voor Leemans zou de komst van Steijn ook in persoonlijk opzicht goed uitkomen. Sinds de aanstelling van Stam stond hij niet meer in de basis bij PEC. "Voor mij pakt de trainerswissel niet lekker uit. Maar de trainer heeft de juiste keuze gemaakt, want we hebben ons veilig gespeeld. Maar natuurlijk wil iedereen spelen en wat dat betreft ben ik blij dat hij naar Feyenoord gaat."