Heracles probeert contract verdedigers te verlengen, Duarte wil weg

Heracles probeert contract verdedigers te verlengen, Duarte wil weg

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 19:46vr 10-05-2019 om 19:46

Heracles Almelo wil langer door met Jeff Hardeveld. De toekomst van Lerin Duarte en aanvoerder Tim Breukers in het Polman Stadion is daarentegen onzeker, zo meldt TC Tubantia.

Heracles wil zowel Breukers als Duarte behouden. "Tim is een belangrijke schakel voor ons en we willen hem graag hier houden", zegt technisch manager Tim Gilissen over de 31-jarige verdediger. Breukers wil echter een meerjarig contract, in tegenstelling tot de Almelose club. "Wij hebben de voorkeur het van jaar tot jaar te bekijken."

Ook de verbintenis van Duarte loopt af. "Zijn voorkeur gaat uit naar een club in het buitenland", weet Gilissen, die wel goede hoopt heeft dat Hardeveld bijtekent. Hij ziet hem als een talentvolle verdediger. De 24-jarige linksback is volledig hersteld van een kruisbandblessure. Hij trainer sinds februari weer volle bak mee, maar kwam dit seizoen nog niet in actie.

Heracles verlengde eerder al de contracten van Sebastian Jakubiak en Robin Pröpper, ook zij scheurden een kruisband. Bart van Hintum kondigde onlangs zijn vertrek aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws