'In Nederland zitten de topclubs niet op mij te wachten. Zal dan buitenland zijn'

'In Nederland zitten de topclubs niet op mij te wachten. Zal dan buitenland zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 20:47vr 10-05-2019 om 20:47

Bryan Linssen hoopt voor volgend seizoen op een transfer naar het buitenland. Dat laat de aanvaller weten aan L1. Linssen is een van de spelers van Vitesse die op de nominatie staat om te vertrekken uit Arnhem.

Dat Linssen hogerop wil is geen geheim. Vorig seizoen flirtte hij al stiekem met Feyenoord, maar een transfer naar de top van Nederland verwacht hij niet. "In Nederland zitten de topclubs niet op mij te wachten", zegt Linssen tegen L1. "Als ik een transfer zal maken, zal het naar het buitenland zijn, maar dat is nog helemaal geen uitgemaakte zaak. Als dat niet zo is, dan blijf ik gewoon nog een jaar hier zitten."

Linssen is een van de uitblinkers van Vitesse en wil kijken waar zijn top ligt. De kleine vleugelspeler wijst op zijn goede statistieken. "Dan hoop je dat er uiteindelijk wel weer een stapje omhoog inzit. Het is ook belangrijk om dat nu te kunnen doen, want anders word je in de voetballerij met 28 wat oud. Het is voor mij een prima moment om te vertrekken bij Vitesse."

Naast Linssen zijn er meerdere spelers die mogelijk bij Vitesse vertrekken. Over de toekomst van bijvoorbeeld Martin Odegaard, Navarone Foor en Thulani Serero wordt gesuggereerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Linssen de potentie om de top van Nederland te halen?

(904 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws