Tadic houdt rekening met Ajax-transfers: 'Goede mensen voor terug krijgen'

Tadic houdt rekening met Ajax-transfers: 'Goede mensen voor terug krijgen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 22:17vr 10-05-2019 om 22:17

Dusan Tadic herhaalt zijn wens om bij Ajax te blijven, maar kan een zomers vertrek niet uitsluiten. De ervaren Serviër richt zich eerst op het slot van de competitie.

"Zoals ik al zei: voetbal is onvoorspelbaar. Je weet nooit wat er gebeurt in het leven en in het voetbal", zegt Tadic bij Inside Ajax. "Je kunt zoiets nooit met zekerheid zeggen. Ik hoop dat ik kan blijven, maar laten we eerst het seizoen maar sterk afmaken en de titel veroveren. Aan het einde van het seizoen gaan we alles bespreken."

Tadic hoopt dat de kern van Ajax bij elkaar blijft. "We vormen een geweldig team en hebben veel onderling contact. Ook dankzij de coaches en de directie. Zij stimuleren dat ook. Het is een groot project. Overal in Europa zie je dat ze Ajax missen. Ze missen Ajax als een van de kanshebbers in de Champions League. De manier van spelen, de positieve arrogantie, de stijl..Mensen missen dat totaalvoetbal."

"Ze missen de aanwezigheid van Ajax. Ajax hoort elk jaar in de Champions League. Ze moeten elk jaar kampioen worden van Nederland. Je moet zorgen dat je dominant blijft." Tadic weet dus waarom het belangrijk is dat veel spelers bij elkaar blijven. "Het is belangrijk omdat we een sterk team hebben met sterke persoonlijkheden, maar in het voetbal is het normaal dat sommige spelers vertrekken en anderen blijven."

"Je weet het nooit. Je moet er goede mensen voor in de plaats krijgen. Daarom zeg ik dat je een bepaalde standaard moet aanhouden. Je moet er altijd staan. Want Ajax verdient het. Bij al onze thuis- en uitwedstrijden merk je dat de mensen Ajax missen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws