'Geen denken aan dat Ajax Neres voor zo'n klein bedrag laat gaan'

'Geen denken aan dat Ajax Neres voor zo'n klein bedrag laat gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 11 mei 2019 om 11:56za 11-05-2019 om 11:56

Liverpool is niet de juiste club voor David Neres, vindt ESPN-analist en voormalig Liverpool-speler Steve Nicol. Neres wordt in verband gebracht met meerdere clubs uit de Premier League, waaronder The Reds. Een move naar Anfield is volgens Nicol niet slim.

"Dit zou raar zijn, Neres naar Liverpool", zegt Nicol bij ESPN. "Als ik Neres zou zijn en ik naar de aanvallers kijk zou ik denken: ga ik hier in de basis beginnen? Of word ik hier een backup? Hij zit zeker op dat niveau, maar gezien zijn productiviteit moet hij ergens anders heengaan. Dat sluit Liverpool uit, denk ik."

Ajax lijkt niet van plan om Neres voor een klein bedrag weg te doen. "Ik las ergens iets van veertig miljoen euro. Geen denken aan dat Ajax hem voor zo'n klein bedrag laat gaan. Dus om de vraag of Neres iets voor Liverpool is te beantwoorden: ik zie het niet gebeuren. Ik denk dat Liverpool met een jongere speler gaat komen, die misschien nog niet klaar is om een van de drie aanvallers te vervangen. Dit is voor mij een nee."

Als Neres weet dat hij bij Liverpool op de bank terecht komt, moet hij de stap niet wagen, zegt Nicol. "Hij moet naar een club waar hij speelt." Nicol speelde van 1981 tot 1984 in de defensie van Liverpool.

Poll

Past Neres in de Premier League?

(5128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws