Van Bommel blikt vooruit: 'Je kunt niet ontkennen dat je dat altijd meekrijgt'

Van Bommel blikt vooruit: 'Je kunt niet ontkennen dat je dat altijd meekrijgt'

Gepubliceerd: zaterdag 11 mei 2019 om 15:14za 11-05-2019 om 15:14

PSV-trainer Mark van Bommel is niet van plan om zondag extra materiaal mee de bank op te nemen om de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht te volgen. De Eindhovenaren moeten hopen op een misstap van de Amsterdammers, maar moeten zelf eerst zien af te rekenen met AZ.

"Kijk, zij spelen gelijktijdig, dus je kan niet ontkennen dat je dat altijd meekrijgt", reageert Van Bommel voor de camera van PSV TV op de vraag of hij een lijntje met Utrecht heeft. "Maar we gaan niet speciaal microfoons en radio's voor meenemen op de bank", voegt hij daar aan toe.

Dat Advocaat na de uitschakeling van Ajax in de Champions League even stuk leek te zitten, zegt Van Bommel niet zoveel. "Volgens mij waren meer mensen stuk van die wedstrijd. Ajax heeft het gewoon goed gedaan, buiten het resultaat."

PSV moet in Alkmaar zien af te rekenen met nummer vier AZ. "Hoe zij ervoor staan en wat zij nodig hebben, maakt ons niets uit", aldus Van Bommel over die wedstrijd. "Maar het is wel een ploeg die heel erg goed voetbal speelt. (...) Zij hebben een hele hoop variatie, veel beweging, technische kwaliteiten. Kortom: het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws