Matusiwa krijgt slecht nieuws van Ajax: 'Dan denk je wel even: waarom?'

Matusiwa krijgt slecht nieuws van Ajax: 'Dan denk je wel even: waarom?'

11-05-2019 16:16 Laatste update: 23:56
111

Azor Matusiwa keert niet terug bij Ajax. Het management van de door De Graafschap gehuurde middenvelder heeft van de club te horen gekregen dat voor Matusiwa geen toekomst meer is in de hoofdstad.

"Ik heb me volgens mij aardig op de kaart gezet bij De Graafschap. Als je dan hoort dat Ajax niet met je verder wil, denk je wel even: waarom?", reageert Matusiwa tegenover Voetbal International. Ajax haalde met Razvan Marin al een middenvelder." Ze hebben daar natuurlijk heel veel geld en hebben helaas voor mij een andere keuze gemaakt."

Matusiwa blijft ondanks het slechte nieuws positief. "Ik wil week in, week uit alles spelen op het hoogste niveau. Mijn voorkeur ligt wel echt in de Eredivisie, hopelijk kan ik bij een mooie subtopper aan de slag", stelt hij. "Als het aan mij ligt komt er snel duidelijkheid. Ik ben iemand die graag weet waar hij aan toe is."

Bij De Graafschap maakt Matusiwa een goede indruk. Hij kwam in veertien competitieduels in actie en gaf twee assists. Zijn contract in Amsterdam loopt medio 2020 af.