Nog geen nieuwe TD bij Feyenoord: 'Denk dat maar weinig mensen in durven stappen'

Nog geen nieuwe TD bij Feyenoord: 'Denk dat maar weinig mensen in durven stappen'

11-05-2019 17:40 Laatste update: 17:47
67

Voormalig Feyenoord-speler Michael Mols is niet verbaasd dat Feyenoord nog geen technisch directeur heeft gepresenteerd. Volgens hem zijn er maar weinig mensen die de vertrekkende Martin van Geel op durven te volgen.

"Ik denk dat er maar weinig mensen in durven te stappen", aldus Mols tegenover RTV Rijnmond. "Ze weten het verwachtingspatroon, de middelen die ze hebben... ga er maar aan staan..."

Met dat in het achterhoofd vindt Mols dat Van Geel het niet eens verkeerd heeft gedaan bij de Rotterdammers. "Het is gewoon een hele moeilijke club. Gezien de mogelijkheden vind ik dat Van Geel het niet slecht heeft gedaan", stelt hij. "Ik weet niet wat de supporters allemaal verwachten en willen. Ze moeten met beperkte middelen spelers halen. En dan blijft altijd nog de vraag: blijven ze zich ontwikkelen?"

Mols neemt Sofyan Amrabat als voorbeeld. "Een Amrabat deed het bij Utrecht heel goed, je kon zien dat hij heel veel potentie had. Feyenoord moet het van zulke spelers hebben met het oog op dat ze zich doorontwikkelen. Helaas is dat niet gelukt bij hem. Dat is dan de moeilijkheidsgraad."