'PSG wil twee Spanjaarden ophalen bij United: bod uitgebracht op De Gea'

'PSG wil twee Spanjaarden ophalen bij United: bod uitgebracht op De Gea'

Gepubliceerd: zaterdag 11 mei 2019 om 19:56za 11-05-2019 om 19:56

Paris Saint-Germain heeft een bod uitgebracht op Manchester United-doelman David De Gea. De Franse kampioen wordt al enige tijd aan de 28-jarige doelman gelinkt, maar pakt nu daadwerkelijk door.

PSG ziet zijn kans schoon doordat De Gea een contractvoorstel van United ter waarde van 400.000 euro per week heeft geweigerd, zo meldt Canal+. "Paris Saint-Germain is nu meer dan ooit op zoek naar een keeper van wereldformaat", laat journalist Geoffroy Garetier weten bij de Franse sportzender. "De club heeft een bod uitgebracht op David De Gea."

Gianluigi Buffon en Alphonse Aréola wisselden elkaar dit seizoen af onder de lat in Parijs, maar trainer Thomas Tuchel kondigde al aan dat die situatie volgend seizoen geen vervolg krijgt. De kans is groot dat de Italiaanse routinier afscheid neemt, aangezien zijn contract afloopt. Kevin Trapp keert terug van een verhuurperiode bij Eintracht Frankfurt, maar het is onduidelijk wat de plannen van PSG met de Duitser zijn.

De Gea moet komend seizoen dus de onbetwiste nummer één worden bij de Franse kampioen. PSG krijgt mogelijk nog wel concurrentie van Real Madrid, dat in de wandelgangen ook aan de Spanjaard wordt gelinkt. Naast De Gea wil PSG ook landgenoot Ander Herrera overnemen van United.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws