Toekomst bij NAC onduidelijk: 'Er zijn nog zoveel vragen die ik moet stellen'

Toekomst bij NAC onduidelijk: 'Er zijn nog zoveel vragen die ik moet stellen'

11-05-2019 20:57 Laatste update: 23:59
33

NAC-trainer Ruud Brood weet nog niet of hij volgend seizoen actief is in Breda. De oefenmeester stelt dat hij na afloop van de competitie met de nieuwe directie van de Bredanaars in gesprek gaat.

Brood werd deze week nog in verband gebracht met een job bij De Graafschap, maar ook daar wil hij niet op ingaan. "Ik ben gefocust op de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik vind het te voorbarig om het over mijn toekomst te hebben. Na afloop van het seizoen gaan we evalueren", stelt hij tegenover BN DeStem.

NAC heeft theoretisch nog een kans om de nacompetitie te bereiken. De ploeg heeft vijf punten achterstand op nummer zeventien Excelsior. Bij puntenverlies zondag tegen sc Heerenveen valt het doek definitief en degradeert de club naar de Keuken Kampioen Divisie.

Of Brood een divisie lager ook aan het roer staat bij NAC is echter nog maar de vraag. Technisch directeur Tom Van den Abbeele en algemeen directeur Luuc Eisenga zullen moeten bepalen of ze door willen met Brood. "De plannen van de nieuwe directie ken ik nog niet. Er zijn nog zoveel vragen die ik moet stellen. We willen eerst vol voor Heerenveen gaan", aldus Brood.