Perez kan oren niet geloven na Van de Beek-suggestie: 'Real Madrid? Echt waar?'

Perez kan oren niet geloven na Van de Beek-suggestie: 'Real Madrid? Echt waar?'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 16:03zo 12-05-2019 om 16:03

Kenneth Perez denkt niet dat Donny van de Beek en Real Madrid een goede match zijn. Volgens Marciano Vink is de Ajax-uitblinker klaar voor de Spaanse grootmacht, maar Perez is het daar op z'n zachtst gezegd niet mee eens.

"Hij is van grote waarde gebleken voor Ajax en heeft belangrijke doelpunten gemaakt in de Champions League. Dat telt Europees mee natuurlijk", zegt Vink bij FOX Sports. "Ik denk dat hij echt toe is aan een heel mooie, grote club. In mijn optiek zou hij makkelijk passen bij Real Madrid."

"Echt waar?", reageert Perez, die zijn oren niet kan geloven. "Van de Beek is ontzettend afhankelijk van de mensen om zich heen. Hij is een speler die veel meer past bij Borussia Dortmund of Bayern München, waar dat soort dingen wordt gewaardeerd. Bij Paris Saint-Germain of Real Madrid is het iedereen voor zich. Het lijkt me niet dat hij bij zo'n club moet spelen. Tottenham Hotspur zou bijvoorbeeld ook bij hem passen."

Vink blijft hoe dan ook bij zijn standpunt. "Real Madrid speelt veel op de helft van de tegenstander. Hij heeft een neusje voor de goal. En daar schort het bij Real Madrid wel heel erg aan. Ik zie het wel: Hazard die de bal steekt op Van de Beek."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws