Van der Sar ontkent FC Barcelona-gerucht: Dat heb ik vrijdag niet gedaan

Van der Sar ontkent FC Barcelona-gerucht: "Dat heb ik vrijdag niet gedaan"

12-05-2019 16:06
11

Ajax heeft afgelopen vrijdag niet met FC Barcelona onderhandeld over de transfer van Matthijs de Ligt. Dat zegt algemeen directeur van Ajax Edwin van der Sar tegen de NOS. Meerdere media, waaronder ESPN en Mundo Deportivo, meldden dat Barcelona en Ajax afgelopen vrijdag met elkaar hebben gesproken

Van der Sar ontkent. "Of dat zo is? Nee, dat is niet zo. Vrijdag hebben we onze wonden gelikt (na de Champions League-uitschakeling, red.) en niet met Barcelona gesproken", zegt Van der Sar.

NOS-verslaggever Joep Schreuder probeert even later toch wat meer informatie uit Van der Sar te trekken. "Jij vroeg aan mij of ik vrijdag met Barcelona heb gezeten. Dat heb ik vrijdag niet gedaan. Zaterdag dan? Toen had ik een vrije dag. We hebben toen de beker gewonnen met de Ajax Vrouwen."

"We zijn hier voor de wedstrijd tegen Utrecht. We hebben fantastisch gespeeld in de Champions League en wederom naam gemaakt, net als twee jaar geleden. We hebben het nieuwe shirt geïntroduceerd. Je ziet gewoon de trots om de club. Laten we hopen dat we ze wat moois kunnen geven."