Update: 'Nieuwe club Kuwas bekend, Heracles ontvangt zo'n 2,5 miljoen euro'

Update: 'Nieuwe club Kuwas bekend, Heracles ontvangt zo'n 2,5 miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 07:51ma 13-05-2019 om 07:51

Brandley Kuwas is bezig aan zijn laatste weken bij Heracles Almelo. De aanvaller vertrekt naar Dubai, zo verklapte oud-voorzitter Jan Smit zondag.

Na de nederlaag van Heracles tegen Excelsior (4-5) werd Kuwas door Smit openlijk gefeliciteerd met zijn transfer en vroeg hij aan de verhuurde Vincent Vermeij of hij net als Kuwas naar Dubai vertrekt. TC/Tubantia was daar getuige van en meldt dat 'het nieuws sneller naar buiten komt dan de club wilde'. Heracles gaat de transfer maandag bevestigen.

Het is duidelijk dat Kuwas aan de slag gaat in Dubai, maar maandag wordt pas bekend om welke club het gaat. De 26-jarige aanvaller hikte de laatste jaren vaker tegen een transfer aan. Hij heeft in Almelo nog een contract tot de zomer van 2020. Zondag speelde Kuwas een hoofdrol in het verloren spektakelstuk tegen zijn oude club Excelsior. Hij speelde ook voor FC Volendam.

Update 7.50: Brandley Kuwas vertrekt naar Al Nasr. Dat meldt De Telegraaf. De aanvaller zet in Dubai zijn handtekening onder een tweejarig contract, met een optie voor nog een jaar. Heracles ontvangt volgens de ochtendkrant zo'n 2,5 miljoen euro voor Kuwas.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws