'Dit is gestoord en ongelooflijk, de spelers moeten de supporters terugbetalen'

'Dit is gestoord en ongelooflijk, de spelers moeten de supporters terugbetalen'

12-05-2019 17:52
17

Frank Wormuth is razend na de spectaculaire nederlaag van Heracles Almelo tegen Excelsior. De thuisploeg gaf een 4-2 voorsprong uit handen, tot ergernis van de trainer.

Na afloop stak Wormuth zijn frustratie niet onder stoelen of banken. "Echt gestoord en ongelooflijk", aldus de Duitse coach volgens RTV Oost. "Soms zie je als trainer je team spelen en denk je: wat gebeurt hier? Het beste is om nu even niets te zeggen en er een nachtje over te slapen."

Wormuth vindt dat zijn spelers de portemonnee moeten trekken na de wanvertoning in de slotfase. "De spelers moeten het entreegeld terugbetalen aan de supporters. Het is echt ongelooflijk, want je kunt niet zo spelen. De enige reden die ik me kan bedenken is dat er veel druk was. Dan moet je een ander beroep kiezen en taxichauffeur worden."

TC/Tubantia tekende soortgelijke teksten op uit de mond van Wormuth. "Ze moeten de supporters terugbetalen. Ik betaal zelf ook, ik ben verantwoordelijk." Hij heeft wel een idee waar de ineenstorting vandaan kwam. "Deze spelers kunnen niet omgaan met een pauze, dat zag je na de winterstop en na interlandperiodes ook."