Grijnzende Bazoer na nederlaag in Amsterdam: Jij lokt iets uit, denk ik

Grijnzende Bazoer na nederlaag in Amsterdam: "Jij lokt iets uit, denk ik"

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 18:41zo 12-05-2019 om 18:41

Een reporter van VTBL wilde zondagmiddag na Ajax-FC Utrecht (4-1) graag van Riechedly Bazoer weten of hij blij was met het officieuze landskampioenschap van zijn oude club. Daar wilde Bazoer, tegenwoordig speler van FC Utrecht, echter niet aan meewerken. 

"Ajax de terechte kampioen? Ik denk het wel. Ze hebben het dit seizoen prima gedaan, ook in de Champions League natuurlijk", zei Bazoer voor de camera van VTBL. "Ze hebben veel kwaliteiten in de ploeg en ze kunnen makkelijk een doelpuntje maken."

Als de verslaggever daarna nóg een keer aan hem vraagt of Bazoer trots is op de spelers van Ajax, begint hij te grijnzen. "Haha... Jij lokt iets uit, denk ik. De jongens met wie ik samen heb gespeeld, gun ik het. Maar het is vooral balen dat we de wedstrijd hebben verloren. Geen bloemen van mij richting Ajax, nee."

Al na een halve minuut kwam Utrecht op voorsprong in de Johan Cruijff Arena. Misschien té vroeg? "Ja, dat kun je wel zeggen, dat zei ik net ook in de kleedkamer. Mooi dat je zo vroeg voorkomt, maar dan weet je dat Ajax komt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws