Blind maakt groot compliment aan Ziyech: Misschien moet ik ook tekenen

Blind maakt groot compliment aan Ziyech: "Misschien moet ik ook tekenen"

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 18:55zo 12-05-2019 om 18:55

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 19:40zo 12-05-2019 om 19:40

Daley Blind is van plan om de petitie van Lodewijk Assscher voor een langer verblijf van Hakim Ziyech bij Ajax tekenen. Dat vertelt de Amsterdammer na de 4-1 zege op FC Utrecht met een lach aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

PvdA-leider Asscher zette deze week een petitie op om Ziyech en Ajax te bewegen hun samenwerking te verlengen. "Misschien moet ik ook tekenen", reageert Blind tegenover deze website. "Ik heb het nog niet gedaan, maar het laat zien hoe het leeft in Nederland. Hakim heeft ons vandaag weer op sleeptouw genomen. Hij was fantastisch, ook de afgelopen weken. Een compliment naar hem. Hij verdient alle lof."

Blind kijkt terug op een 'fantastisch seizoen' met Ajax, ook al moeten de Amsterdammers aanstaande woensdag bij De Graafschap nog officieel kampioen worden. "We zijn natuurlijk allemaal heel blij. We pakken de dubbel en hebben de halve finale van de Champions League bereikt. Ik denk dat niemand dit voorspeld had", aldus de verdediger. "Ik ben echt supertrots op wat we hebben neergezet dit seizoen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws