Robben wil 'nog vier à vijf jaar' voetballen: Opties binnen én buiten Europa

Robben wil 'nog vier à vijf jaar' voetballen: "Opties binnen én buiten Europa"

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 11:53ma 13-05-2019 om 11:53

Arjen Robben peinst er niet over om zijn loopbaan te beëindigen. De 35-jarige aanvaller, die deze zomer vertrek bij Bayern München, laat in gesprek met Kicker weten dat hij 'graag nog vier à vijf jaar wil voetballen'. 

Robben speelde in totaal tien seizoenen voor Bayern. Zijn contract loopt binnenkort af en wordt niet verlengd. De voormalig Oranje-aanvoerder wil nog jaren voetballen - mits hij fit blijft. "Nog een keer vijf maanden met een blessure of meerdere kleine blessures, dat wil ik niet meer", aldus de vleugelaanvaller. Eind 2018 belandde Robben in de lappenmand in München. Op 4 mei maakte hij zijn rentree.

"Ik werd er soms wanhopig van. Twee of drie keer stond ik voor een rentree, maar steeds ging het niet door. Dan had ik weer een terugslag. Het was een moeilijke tijd."

Over belangstelling heeft Robben niet te klagen. "Ik heb opties binnen én buiten Europa. China? Dat zie ik niet zitten. Ik heb mijn hele carrière voor de landstitel gespeeld. Ik weet daarom niet of het voor mij iets is om naar een club te gaan die in de middenmoot speelt. Uiteindelijk moet ik vol overtuiging kiezen."

Poll

Moet Robben terugkeren in de Eredivisie?

(2568 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws