AZ doet aanbieding: 'We zijn in gesprek, ik ga kijken wat de beste opties zijn'

AZ doet aanbieding: 'We zijn in gesprek, ik ga kijken wat de beste opties zijn'

13-05-2019 13:05
51

Adam Maher kan nog niet zeggen of hij volgend seizoen bij AZ speelt. De middenvelder is tevreden over zijn seizoen en gaat binnenkort alle opties naast elkaar leggen.

"Het begin was wennen, maar ik ben niet meer uit de basis verdwenen", zegt Maher tegen Voetbal International. "Ik heb m'n best gedaan. Daar kan ik tevreden op terugkijken. Zelf heb ik altijd het vertrouwen gehad, maar ik had ook vertrouwen van m'n omgeving nodig, iemand die in mij geloofde. Dat is uitgekomen."

Maher tekende vorig jaar september bij AZ, nadat hij transfervrij was vertrokken bij PSV. In Eindhoven zat hij op een dood spoor. "Of ik aan mezelf heb getwijfeld? Nee, totaal niet. Ik heb het laten zien, dat kan niet zomaar weggaan. Ik weet wat m'n kwaiteiten zijn", aldus de middenvelder. "De communicatie vanuit de trainers is altijd heel goed geweest. Dan weet je waar je aan toe bent en kun je een goed seizoen draaien."

Het contract van Maher loopt aan het einde van het seizoen af. Hij heeft een aanbieding ontvangen van AZ, maar het is nog niet bekend wat hij gaat doen. "Ja, we zijn in gesprek. Ik moet kijken wat het beste is voor mij. Ik voel me thuis hier en de supporters staan achter mij. Dat waardeer ik zeer. Ik ga kijken wat de beste opties zijn."