Van Hooijdonk gedecideerd: 'Als dat voorbij komt, moet hij vertrekken bij Ajax'

Van Hooijdonk gedecideerd: 'Als dat voorbij komt, moet hij vertrekken bij Ajax'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 14:33ma 13-05-2019 om 14:33

Mocht FC Barcelona zich inderdaad bij Ajax melden voor Erik ten Hag, dan moet de succestrainer die kans met beide handen aangrijpen. Dat vindt Pierre van Hooijdonk. 

Spaanse media schreven eerder deze maand dat Ten Hag, samen met Ronald Koeman, op het verlanglijstje van Barça prijkt. Omdat de bondscoach van Oranje in een eerder stadium beloofd heeft dat hij zich aan zijn contract bij de KNVB houdt, is de kans aanwezig dat de kampioen van Spanje inderdaad bij Ten Hag uitkomt. "Als dat voorbij komt, dan moet hij dat doen, lijkt me wel", zei Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal

"Je bent kampioen geworden, je hebt een geweldige indruk achtergelaten in de Champions League. Als Barcelona dan komt, of een andere grote club... Waarom niet? Het wordt niet beter bij Ajax, qua succes niet, in ieder geval. Je gaat niet verder komen in de Champions League dan nu."

Kees Jansma, ook aanwezig in de studio, zou een vertrek van Ten Hag betreuren. "Ik vind het leuk als trainers langer bij een club blijven. Iets opbouwen en volgend jaar met nieuwe spelers kijken hoe ver je kunt komen."

Poll

Denk jij dat Ten Hag deze zomer vertrekt?

(4010 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws