De Boer: 'Links het water over, daar heeft Van Bronckhorst een goede kans'

De Boer: 'Links het water over, daar heeft Van Bronckhorst een goede kans'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 15:05ma 13-05-2019 om 15:05

Laatste update: maandag 13 mei 2019 om 15:10ma 13-05-2019 om 15:10

Giovanni van Bronckhorst 'staat er heel goed op' in Engeland en in Schotland - en dus is het goed mogelijk dat hij zijn trainersloopbaan in een van die landen vervolgt. Dat denkt Ronald de Boer. 

Van Bronckhorst staat woensdagavond voor de allerlaatste keer aan het roer bij Feyenoord. Het is nog niet bekend wat de oefenmeester na zijn vertrek uit De Kuip gaat doen. "Steven Gerrard werkt nu bij Rangers, die heeft waarschijnlijk wel de ambitie om nog een stap te maken", zei De Boer zondag bij Dit was het weekend op FOX Sports"Hij staat er heel goed op in Schotland."

"Ook in Engeland trouwens, bij Arsenal. Ik zeg niet dat-ie naar Arsenal gaat, maar ze weten natuurlijk wel dat hij wat kan. Misschien denken ze door zijn CV: dat is een trainer die we een kans geven. Even links het water over... Daar maakt hij, denk ik, kans."

Van Bronckhorst, die in het verleden speler was van Rangers en Arsenal, gaf vorige week toe dat er 'iets speelt', zonder daar een naam van een club bij te noemen. VTBL meldde zondagavond dat hij zeker níet de nieuwe trainer wordt van Anderlecht en/of Club Brugge. 

Poll

Stelling: Van Bronckhorst is klaar voor een Europese topclub

(3526 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws