'Nee, ik heb niet op het punt gestaan om terug te keren naar PSV. Onzin'

'Nee, ik heb niet op het punt gestaan om terug te keren naar PSV. Onzin'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 16:18ma 13-05-2019 om 16:18

Afgelopen zomer dook plots een gerucht op over een mogelijke terugkeer van Ola Toivonen bij PSV. Daar is echter nooit sprake van geweest, verzekert de Zweedse aanvaller in gesprek met ELF Voetbal. 

"Werd daarover gesproken, ja? Nee, ik heb niet op het punt gestaan om terug te keren. Onzin", reageert Toivonen (32), sinds vorig jaar speler van het Australische Melbourne City. 

"Ik heb nog contact met een aantal mensen bij PSV, maar niet over een transfer. Ik heb vijf mooie jaren bij PSV gehad, maar wanneer ik naar Europa terugkeer, ben ik van plan om me met mijn gezin weer in Zweden te settelen."

Toivonen vertrok in januari 2014 via de achterdeur uit Eindhoven. "Ik had een aflopend contract en de clubleiding wilde dat ik zou bijtekenen, maar ik wilde dat niet. Er was interesse van Norwich City, maar daar wilde ik niet naartoe. In de zomer van 2013 bleef ik dus bij PSV en omdat ik niet wilde bijtekenen werd ik teruggezet naar de beloften."

De Zweedse aanvaller verkaste uiteindelijk naar Sunderland. Later speelde Toivonen ook nog voor Stade Rennes en Toulouse. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws