'Ik zat nog te denken: misschien scoort PSV nog op het laatst, zul je net zien'

'Ik zat nog te denken: misschien scoort PSV nog op het laatst, zul je net zien'

13-05-2019 19:45
48

Klaas-Jan Huntelaar was er nog niet gerust op, vlak na het laatste fluitsignaal van Ajax-FC Utrecht. De routinier keek samen met zijn ploeggenoten naar de grote schermen in de Johan Cruijff Arena, waar de blessuretijd van AZ-PSV te zien was.

Toen Ajax-FC Utrecht al ten einde was, joeg PSV nog op de gelijkmaker in Alkmaar. "Ik zat nog te denken: misschien scoren ze nog op het laatst, zul je net zien. Het had ook wel in dit seizoen gepast", vertelt hij aan FOX Sports. De 1-1 van PSV kwam er echter niet: Ajax heeft de landstitel dus voor het oprapen tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen De Graafschap. "Maar als ze nog wel hadden gescoord, hadden we nog steeds de laatste wedstrijd moeten winnen, net zoals nu eigenlijk."

Heel veel problemen verwacht Huntelaar echter niet in 'zijn' Achterhoek. "De druk is er wel een beetje vanaf, dus ik ga ervan uit dat het niet nog een keer verkeerd gaat", doelt hij op de beruchte 'kampioenswedstrijd' in 2016. "Met onze kwaliteiten moeten we nog steeds een goede wedstrijd neer kunnen zetten."

De Graafschap en Ajax trappen woensdagavond om 19.30 uur af.