Perez vindt hype overdreven: 'Iedere speler van Ajax is ineens wereldtop'

Perez vindt hype overdreven: 'Iedere speler van Ajax is ineens wereldtop'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 22:49ma 13-05-2019 om 22:49

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 06:58di 14-05-2019 om 06:58

Kenneth Perez deelt bij Natafelen op FOX Sports een groot compliment uit aan Hakim Ziyech, die de afgelopen weken in zijn ogen nog beter en bepalender is geworden. De Marokkaan lijkt bezig aan zijn laatste weken in Amsterdamse dienst.

"Hij is de laatste vier á vijf weken nog iets beter geworden dan daarvoor", zegt Perez. "In bepaalde wedstrijden leed hij echt belachelijk veel balverlies. Alle ballen moesten dan fantastisch zijn. Hij heeft zich echt laten zien."

Perez vindt echter niet dat men te hard van stapel moet lopen. "Heb jij niet het gevoel dat de individuele speler van Ajax een tikkeltje overgewaardeerd wordt?", vraagt Perez zich af. "Iedere speler is nu opeens wereldtop. De top van misschien wel de beste speler van Ajax, Tadic, is toch Southampton geweest. Dat is heel apart. Hij is beter dan Ziyech, vind ik, qua spel etc.."

"Hij heeft zich waanzinnig ontwikkeld", vult Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International aan. "Vorig jaar wilde hij heel graag weg. Hij had eigenlijk al afscheid genomen. Het was bijna rond met AS Roma, maar hij mag achteraf blij zijn dat het niet door is gegaan."

"Of hij beter kan? Dat denk ik wel, ja. Van wat hij heeft laten zien in bijna alle Champions League-duels... Als de weerstand laag is, wordt hij ook heel nonchalant. Als de weerstand hoger is, staat hij op. Arsenal zou ik voor hem fantastisch vinden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws