'In de Eredivisie spelen? Dat is wel de bedoeling. Ik wil dat heel graag'

'In de Eredivisie spelen? Dat is wel de bedoeling. Ik wil dat heel graag'

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 23:45ma 13-05-2019 om 23:45

Jordy Bruijn herhaalt dat hij volgend seizoen Eredivisie-voetbal wil spelen. Het liefst wil de middenvelder van NEC dat bij zijn broodheer sc Heerenveen. Die club heeft Bruijn de tweede seizoenshelft verhuurd aan de Nijmegenaren.

Bij NEC is Bruijn een van de smaakmakers, maar zijn ambitie ligt niet in de Keuken Kampioen Divisie. "In de Eredivisie spelen? Dat is wel de bedoeling. Ik ga volgend jaar terug naar Heerenveen en ga daar een basisplaats proberen te veroveren. Ik hoop daar net zo belangrijk te zijn als dat ik nu hier ben", vertelt Bruijn voor de camera van FOX Sports.

"Ik wil gewoon heel graag in de Eredivisie voetballen. Het liefst natuurlijk bij Heerenveen. Ik voel me daar hartstikke goed en heb daar een contract getekend. Als het daar niet kan, moet ik ergens anders kijken. Maar daar ga ik niet vanuit."

Bruijn speelt met NEC de nacompetitie om promotie naar de Eredivisie. De kans dat dat gaat lukken is volgens de middenvelder 'fifty-fifty. "Of wel, of niet. Het is heel simpel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws