Kamp-Bergwijn: 'De interesse is serieus, Ajax wil beste Nederlandse spelers'

Kamp-Bergwijn: 'De interesse is serieus, Ajax wil beste Nederlandse spelers'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 07:17di 14-05-2019 om 07:17

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 07:44di 14-05-2019 om 07:44

Steven Bergwijn staat open voor de interesse van Ajax, maar een terugkeer naar Amsterdam is nog lang geen gelopen koers. Dat schrijft Voetbal International. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen noemt de belangstelling 'logisch'.

"De interesse is serieus, zijn naam is ter sprake gekomen", zo bevestigt Van Kooperen in gesprek met VI. Het weekblad en De Telegraaf meldden al dat PSV meer dan 34 miljoen euro – het bedrag dat het voor Memphis Depay opstreek - wil ontvangen voor de 21-jarige aanvaller, zeker als concurrent Ajax op de stoep staat.

Het kamp Bergwijn is niet verrast door de interesse uit Amsterdam. "Ajax wil de beste spelers uit Nederland hebben, dus het is logisch dat ze dan bij Steven uitkomen", aldus Van Kooperen. Ook Internazionale, Bayern München, Manchester United, Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim hebben de Oranje-international hoog op het lijstje staan.

Volgens VI is Ajax naast Bergwijn ook nog altijd 'concreet geïnteresseerd' in Martin Odegaard. Real Madrid wil het Noorse talent echter niet verkopen. Een huurconstructie behoort wel tot de mogelijkheden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

(39786 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws