'Mogelijk nog geen nieuwe directeur: Feyenoord denkt aan driemanschap met Kuyt'

'Mogelijk nog geen nieuwe directeur: Feyenoord denkt aan driemanschap met Kuyt'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 08:45di 14-05-2019 om 08:45

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 10:50di 14-05-2019 om 10:50

Jan Everse vindt dat het ontbreekt aan beleid bij Feyenoord. De oud-speler van de Rotterdammers is zéér kritisch op de gang van zaken in De Kuip, waar mogelijk nog geen nieuwe technisch directeur wordt aangesteld.

"Ik zie geen visie bij Feyenoord", zegt Everse bij RTV Rijnmond. "Of het nu met of zonder bal is, ik zie niet wat Feyenoord wil dit seizoen. Op bestuurlijk niveau moet er eens uitgesproken worden wat ze nu echt willen. Keuzes worden nu ad hoc gemaakt."

RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop weet dat Feyenoord mogelijk nog geen opvolger van Martin van Geel aanstelt, aangezien kandidaten als Joris Mathijsen hebben afgezegd. Een driemanschap met onder meer oud-speler Dirk Kuyt en jeugdtrainer Cor Adriaanse moet de club in dat geval van advies gaan voorzien. Wie de derde man is, is niet duidelijk.

Everse is verrast en vindt het 'drie keer niets'. "Een technisch directeur is je belangrijkste man om je visie uit te voeren." Hij is kritisch op het transferbeleid van de laatste jaren. "Kijk nu alleen al naar welke spelers ze halen. Oh, die heeft aardig tegen ons gespeeld, die gaan we wel even ophalen. Je moet eerst eens gaan nadenken: wat willen we nu eigenlijk?"

Everse is positiever over Robin van Persie. "Hij is eigenlijk het laatste talent van Feyenoord dat het echt heeft laten zien in de top. Wat hij op deze leeftijd nog laat zien is van buitencategorie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws