Van Bronckhorst: 'Niet eerder meegemaakt, het is een heel raar slot geworden'

Van Bronckhorst: 'Niet eerder meegemaakt, het is een heel raar slot geworden'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 16:40di 14-05-2019 om 16:40

Giovanni van Bronckhorst leidde dinsdag zijn laatste training als coach van Feyenoord. De oefenmeester zit woensdagavond op bezoek bij Fortuna Sittard voor het laatst op de bank.

"Vandaag was het de laatste keer op het trainingsveld, binnenkort de laatste keer in mijn kantoor. Je weet dat dit soort dingen eraan zit te komen. Dat voelt niet raar, maar heel goed", zegt Van Bronckhorst op de clubsite.

Van Bronckhorst nam zondag na het duel met ADO Den Haag al afscheid van de Feyenoord-fans. "Zondag heb ik heel veel jaren mooi af kunnen ronden. Het mooie was dat ik dit in De Kuip kon doen, voor het eigen publiek en met familie om me heen. Dat past ook bij mij. Ik denk dat de club dat fantastisch heeft gedaan."

In tegenstelling tot andere jaren staat er op de laatste speeldag niets meer op het spel voor de Rotterdammers. "Het is een einde geworden dat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Andere jaren was het zo dat we of nog een bekerfinale speelden, of om het kampioenschap streden. Nu is dat niet het geval. Bij NAC stelden we de derde plaats al veilig, dus het is een heel raar slot geworden, mede door een lange periode zonder wedstrijden aan het eind."

Feyenoord kan in Sittard niet beschikken over de geblesseerden Sam Larsson, Ridgeciano Haps en Yassin Ayoub en de niet wedstrijdfitte Justin Bijlow. Luis Sinisterra is actief op het WK O20.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws