'PSG geeft gas voor Neres: komende dagen nieuw gesprek met clubleiding'

'PSG geeft gas voor Neres: komende dagen nieuw gesprek met clubleiding'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 19:18di 14-05-2019 om 19:18

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 19:33di 14-05-2019 om 19:33

Paris Saint-Germain is achter de schermen hard bezig met David Neres, meldt het Braziliaanse UOL Esporte dinsdag. Er zijn inmiddels al meerdere gesprekken met het management van de Ajacied geweest. Ajax zit hoog in de boom en vraagt naar verluidt ruim vijftig miljoen euro.

PSG heeft goede hoop dat het Neres kan binnenhalen, maar houdt wel rekening met kapers op de kust. Ook Everton, AC Milan en Atlético Madrid zijn geïnteresseerd. Het kamp Neres heeft voor de komende dagen een nieuwe afspraak gepland staan met de technische leiding van PSG. Oud-Ajacied Maxwell voert de gesprekken met Neres en zijn zaakwaarnemer. De Franse grootmacht contracteerde eerder al spelers als Alex, Marquinhos en David Luiz, landgenoten van Neres die bij hetzelfde management zitten, wat voor de club mogelijk een voordeel is.

UOL weet dat Ajax inmiddels meer dan vijftig miljoen euro voor Neres wil hebben. De linkspoot was in eerste instantie niet heel enthousiast omdat PSG met Neymar, Edinson Cavani, Kylian Mbappé en Angél Dí María al een aantal topspelers onder contract heeft staan.

De clubleiding hoopt Neres echter te overtuigen door een van die spelers op de transferlijst te zetten, zodat er in Parijs meer kans is op speelminuten. Dí María lijkt het kind van de rekening te gaan worden. PSG schijnt het met Neres zelfs al eens te zijn over de persoonlijke voorwaarden.

Dat Ajax Neres niet voor een habbekrats wil laten gaan, bleek wel in januari. Toen wees de club een Chinees bod van maar liefst 45 miljoen euro af. Neres bleef en schitterde in de knockout-fase van de Champions League tegen Real Madrid, Juventus en Tottenham Hotspur. Ook in de titelstrijd met PSV was hij op bepalende momenten beslissend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws