Maduro blij met Bergwijn-nieuws en doet suggestie: 'Quincy Promes misschien?'

Maduro blij met Bergwijn-nieuws en doet suggestie: 'Quincy Promes misschien?'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 19:44di 14-05-2019 om 19:44

Hedwiges Maduro vindt het een 'goede zaak' dat Ajax serieus geïnteresseerd is in Steven Bergwijn. De koploper van de Eredivisie heeft nagenoeg geen spelers in de selectie die de kwaliteiten van de PSV-uitblinker hebben.

Het nieuws rond Bergwijn maakt veel los in de voetbalwereld. Ajax zou bereid zijn om heel ver voor de aanvaller te gaan, terwijl er geen haar op het hoofd van PSV is dat er serieus aan denkt om hem aan de aartsrivaal te verkopen. Bergwijn moet PSV om en nabij de veertig miljoen euro opleveren, maar de vraag is of die prijs ook voor Ajax geldt.

'Bergwijn naar Ajax? Of hij nou gaat of niet, het gaat mij er meer om dat Ajax zo'n type speler zoekt', schrijft Maduro op Twitter. 'Dat is een goede zaak, omdat ik vind dat Neres de enige echte buitenspeler is bij Ajax die echt de pure snelheid heeft. Quincy Promes misschien?', doet de oud-voetballer vervolgens een suggestie.

'Neres is uniek. We hebben gezien wat er gebeurt als Neres niet kan spelen. Dan moeten er direct andere types gaan spelen. Een vervanger of zelfde type als Neres heeft Ajax niet', aldus Maduro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws